Teksten voor rouwlinten

Teksten voor rouwlinten

Teksten voor rouwlinten

Hieronder volgen een aantal voorbeeld teksten voor rouwlinten:

Het is mooi als een afscheidstekst op een lint past bij de persoonlijkheid van de overledene maar ook de band verwoordt die je met hem of haar hebt gevoeld. Hieronder een aantal teksten die wellicht helpen om je gevoel uit te drukken zodat het geheel extra persoonlijk wordt.

 

 • Een laatste groet
 • Rust in zacht
 • Een laatste lieve groet
 • Rust in vrede
 • Rust zacht
 • Dag lieve…
 • Dag mijn allerliefste schat
 • Lieve … rust zacht
 • We zullen je missen
 • Vaarwel
 • Behouden vaart
 • Dag mijn allerliefste schat
 • Afscheid nemen bestaat niet
 • Jou te moeten missen doet pijn
 • We zullen je nooit vergeten
 • Woorden schieten tekort
 • Goede reis
 • Je zal voortleven in onze herinnering
 • Onuitwisbaar is de herinnering aan jou
 • In onze harten leef je voort
 • Vechten hoeft niet meer, rust nu maar uit
 • Het is goed zo
 • Een schitterende ster staat aan de hemel
 • Ooit zijn we weer samen
 • Bedankt voor wie je was
 • Je was zo lief voor ons
 • Forever friends
 • Met grote dankbaarheid
 • In mij bloeien duizenden bloemen, de mooiste bloemen zijn voor jou

Rouwlinten bestellen bij Fleuranthus kan hier online.

De juiste bloemen uitkiezen

Bloemen geven een oprecht gevoel van aandacht. Daar waar woorden tekort schieten geven bloemen en een mooi lint een blijk van liefde en waardering.

Mochten er vragen zijn of is de keuze moeilijk te maken dan horen we het graag! We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 t/m 18:00 en zaterdags van 08:00 t/m 17:00 Of wandel onze bloemenwinkel in Boekelo binnen met uw wens. Het is handig om eventueel een afspraak te plannen zodat we uitgebreid de tijd kunnen plannen om uw wensen mogelijk te maken.

Grote keuze  bloemen in Boekelo

De bloemen in onze bloemenwinkel in Boekelo zijn dagvers. De snijbloemen en planten komen allemaal rechtsreeks van de grootste bloemenveiling ter wereld, Royal Flora Holland in Aalsmeer. Hier wordt door ons zelf ingekocht uit het grootste vers assortiment ter wereld. Hierdoor is er een groot assortiment bloemen en dan dagelijks lekker vers!

Zijn er bijzondere bloemen nodig voor een laatste wens dan kunnen we daar mits het seizoen er naar is zeker voor zorgen.

Bloemen voor bij een uitvaart

De bloembinders van Fleuranthus vinden Bloemen voor bij een uitvaart altijd een eervolle opdracht.

Graag begeleiden we je tijdens het uitzoeken van deze bloemen zodat we er een persoonlijk geheel van kunnen maken. We horen graag wie de persoon was en welke voorkeuren hij of zij zelf had. Is iemand helemaal gek op de natuur of juist erg opgeruimd en netjes? Al die dingen zijn te verwerken in het bloemstuk voor tijdens de uitvaart.

Zo maken we wel eens bloemwerk in Twentse stijl! Onlangs maakten we een persoonlijk rouwarrangement met de midwinterhoorn en de klompen van de overledene er bij in. Zo maken we het passend bij de persoon.

Heb je een wens of een idee wat we kunnen betrekken in het uitgekozen bloemwerk, we horen het graag. In onze bloemenwinkel in Boekelo bij Enschede hebben we een dagvers assortiment met meer dan 150 verschillende producten. Is het online moeilijk kiezen, dan kunnen we je ook persoonlijk adviseren.

© COPYRIGHT 2021 Fleuranthus V.O.F.