Bloemen bezorgen in Enschede, Hengelo, Haaksbergen

Bloemen bezorgen in Enschede, Hengelo, Haaksbergen

Bloemen bezorgen in Enschede, Hengelo, Haaksbergen

Online bestellen en laten bezorgen! Bloemen bezorgen in Enschede, Hengelo, Haaksbergen en alle omliggende dorpen, wij zorgen er graag voor.

Fleuranthus Bloembinders: Uw Partner voor Bloemenbezorging in Enschede, Hengelo en Haaksbergen

Fleuranthus Bloembinders verwelkomt je in de wereld van prachtige bloemcreaties en doordachte boeketten. Als je toegewijde partner voor bloemenbezorging in Enschede, Hengelo en Haaksbergen, streven we ernaar om je speciale momenten te verrijken met de schoonheid en frisheid van verse bloemen. Ontdek hoe onze passie voor bloemkunst en ons vakkundig vakmanschap gelegenheden transformeert in onvergetelijke herinneringen.

Bloemen Bezorgen in Enschede, Hengelo en Haaksbergen: Bij Fleuranthus Bloembinders geloven we dat bloemen de taal van liefde en vreugde spreken. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, huwelijk of gewoon om waardering te tonen, wij bieden een uitgebreid assortiment aan prachtige bloemstukken en boeketten die perfect zijn voor elke gelegenheid. Met onze handgemaakte arrangementen en verse bloemen van de hoogste kwaliteit zorgen we ervoor dat uw boodschap van genegenheid en emotie oprecht wordt overgebracht, waar jeook bent in Enschede, Hengelo of Haaksbergen.

Maatwerk Bloemcreaties: Bij Fleuranthus Bloembinders geloven we in de kracht van maatwerk. We begrijpen dat elke gelegenheid uniek is en streven ernaar om bloemcreaties te leveren die perfect passen bij elke visie en stijl. Of je nu op zoek bent naar een romantisch boeket rozen, een kleurrijk arrangement voor een feest of een ingetogen rouwstuk, onze ervaren bloembinders staan klaar om alle wensen te vervullen en uw verwachtingen te overtreffen.

Gemakkelijke Bloemenbezorging: Het bestellen van bloemen bij Fleuranthus Bloembinders is eenvoudig en gemakkelijk. Met ons gebruiksvriendelijke online platform kun je moeiteloos je favoriete bloemstukken en boeketten selecteren en uje bestelling plaatsen, allemaal vanuit het comfort eigen huis of kantoor. Of je nu last-minute bloemen nodig heeft voor een speciale gelegenheid of een vooraf geplande levering wilt regelen, wij staan garant voor snelle en betrouwbare bezorging in Enschede, Hengelo en Haaksbergen.

Dagverse bloemen:

Bij Fleuranthus staat ook vers hoog in het vaandel. Elke dag worden we voorzien van verse bloemen uit aalsmeer. Via onze partners in Aalsmeer krijgen we dagelijks bloemen vers van de kwekers en veiling aangeleverd. Zo staan je bloemen extra lang!

Klantgerichte Service: Bij Fleuranthus Bloembinders staat klanttevredenheid voorop. Ons team van vriendelijke en deskundige medewerkers staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte bloemstuk, het beantwoorden van  vragen en het regelen van een soepele bezorging. Wij streven ernaar om elke ervaring met ons zo plezierig en zorgeloos mogelijk te maken.

Fleuranthus Bloembinders is al meer dan 20 jaar een vertrouwde partner voor bloemenbezorging in Enschede, Hengelo en Haaksbergen. Laat ons helpen om je speciale momenten te verheffen met de tijdloze schoonheid van verse bloemen en doordachte boeketten. Bezoek vandaag nog onze website om je bestelling te plaatsen en de magie van bloemen te ervaren, rechtstreeks bij je thuis of op elke gewenste locatie in Enschede, Hengelo of Haaksbergen

Online bloemen bestellen:

Hier in de Webshop van Fleuranthus vindt je een groot assortiment boeketten en andere bloemwerken. Je kunt daar makkelijk en online je bloemen bestellen en aangeven wanneer deze geleverd mogen worden. Je vindt alles hier in de online bloemenwinkel van Fleuranthus.

Mocht je graag persoonlijk te woord gestaan willen worden kom dan langs in de Bloemenwinkel in Boekelo of bel, en wij helpen je graag met advies of het maken van de juiste keus!

 

Rouwbloemen Enschede

Dela Bloemist Hengelo en Enschede

Dela Bloemist Hengelo en Enschede

Door onze hernieuwde samenwerking is Fleuranthus trots Dela Bloemist Hengelo en Enschede. Daardoor kunnen we uw rouwbloemen in samenwerking met DELA  leveren in de hele regio Twente.

Bij Fleuranthus begrijpen we de gevoeligheid van het afscheid nemen van een geliefde en de behoefte aan prachtige bloemstukken die recht doen aan de herinnering van de overledene. We zijn er trots op om als DELA bloemist te dienen in Hengelo, Enschede, Haaksbergen en de bredere regio Twente. Met onze toewijding aan zowel kwaliteit als duurzaamheid, staan we klaar om u te ondersteunen bij het creëren van betekenisvolle en milieuvriendelijke uitvaartbloemen en rouwbloemstukken.

Rouwbloemstukken die Herinneringen Eren

Onze ervaren bloemisten begrijpen de emotionele en symbolische waarde van rouwbloemstukken. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassiek bloemstuk, een bloemenhart of een speciaal ontworpen arrangement, wij zorgen ervoor dat elk bloemstuk een eerbetoon is dat de herinnering van uw dierbare respecteert. We werken nauw met u samen om de bloemen te selecteren, kleuren te kiezen en ontwerpen te maken die de persoonlijkheid van uw geliefde weerspiegelen.

Duurzame Uitvaartbloemen voor een Groenere Toekomst

Bij Fleuranthus hebben we ons toegewijd aan duurzaamheid. Onze rouwbloemstukken en uitvaartbloemen zijn gemaakt met bloemen van ethische kwekerijen die milieuvriendelijke praktijken en eerlijke arbeidsnormen handhaven. We streven ernaar om afval te minimaliseren en gebruiken milieuvriendelijke materialen voor onze verpakkingen.

Bovendien zijn we trots op ons Green Florist-certificaat, en Certificaat Sustainable Florist, de Barometer duurzame bloemist, dat onze inzet voor duurzaamheid onderstreept. We zijn altijd bezig met het vinden van nieuwe manieren om onze impact op het milieu te verminderen, zodat u met een gerust hart kunt weten dat uw uitvaartbloemen de aarde respecteren.

Rouwlinten voor Persoonlijke Uitingen

Naast rouwbloemstukken bieden we ook rouwlinten aan, zodat u uw persoonlijke boodschap kunt overbrengen. Deze linten kunnen een laatste groet, liefdevolle woorden of herinneringen bevatten. Onze deskundige bloemisten helpen u graag bij het selecteren van de perfecte woorden om uw gevoelens uit te drukken. Een aantal voorbeelden van mogelijke lintteksten zijn hier te vinden.

Levering in Hengelo, Enschede, Haaksbergen en de Regio Twente

We begrijpen dat het regelen van een uitvaart emotioneel en stressvol kan zijn. Daarom bieden we bezorging van rouwbloemstukken, bloemenharten, rouwlinten en uitvaartbloemen in Hengelo, Enschede, Haaksbergen en de bredere regio Twente. Onze bezorgers zijn toegewijd aan een respectvolle en tijdige afhandeling, zodat u zich kunt richten op het gedenken van uw geliefde.

Bij Fleuranthus zijn we er om u te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijden. We combineren de schoonheid van bloemen met duurzaamheid en respect, zodat uw afscheid een waardig eerbetoon wordt aan uw dierbare en aan onze planeet. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze bloemenwinkel in Boekelo, vlak naast Enschede en Hengelo om uw wensen te bespreken en uw rouwbloemstukken en uitvaartbloemen te bestellen. Wij staan klaar om u te helpen op een manier die past bij uw behoeften en die van uw dierbare.

Online Rouwbloemen bestellen.

Makkelijk online bestellen of juist om een idee op te doen wat er mogelijk is? Kijk dan in onze online bloemenwinkel voor allerlei mogelijke rouwbloemwerken. Al ons bloemwerk is maatwerk dus de getoonde modellen kunnen in verschillende kleuren en uitvoeringen gemaakt worden.

© COPYRIGHT 2024 Fleuranthus V.O.F.

 

Bloemen Bezorgen in Enschede

Bloemen Bezorgen in Enschede

Fleuranthus Bloembinders: Jouw Betrouwbare Partner voor Bloemen Bezorgen in Enschede en Omliggende Gebieden

Bloemen Bezorgen in Enschede? Dan moet je bij Fleuranthus zijn! Kijk hier in de webshop voor ons assortiment.

Fleuranthus Bloembinders, een naam die synoniem staat voor kwaliteit en vakmanschap in de wereld van bloemkunst, kondigt met heeft een  uitgebreide bloemenservice voor Enschede en omliggende gebieden, waaronder Hengelo, Haaksbergen, Boekelo, Glanerbrug, Twekkelo, en Usselo.

Bij Fleuranthus Bloembinders begrijpen we de kracht van bloemen om vreugde, liefde en troost te brengen. Daarom hebben we onze bloemenservice uitgebreid om nog meer mensen in onze gemeenschap te bereiken. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid, een emotioneel moment of gewoon zomaar, we staan klaar om je te helpen bloemengeschenken te bezorgen die de harten van je dierbaren zullen verwarmen.

Waarom kiezen voor Fleuranthus Bloembinders?

  1. Kwaliteit en Creativiteit: Onze ervaren bloemisten creëren unieke en prachtige boeketten en arrangementen met de meest verse bloemen van de hoogste kwaliteit.
  2. Ruime Keuze: Of je nu op zoek bent naar romantische rozen, levendige zomerbloemen of elegante orchideeën, we hebben een breed assortiment om uit te kiezen.
  3. Levering op Maat: We begrijpen dat timing belangrijk is. Daarom bieden we levering op maat, zodat jouw bloemengeschenk op het perfecte moment aankomt.
  4. Service met een Glimlach: Bij Fleuranthus Bloembinders gaan we verder om ervoor te zorgen dat je tevreden bent. We zijn trots op onze vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Bestellen is eenvoudig!

Je kunt eenvoudig jouw bloemen bestellen via onze website. Kies je favoriete boeket, voeg persoonlijke notities toe en selecteer de bezorglocatie. Wij zorgen ervoor dat jouw bloemengroet met zorg en liefde wordt samengesteld en bezorgd.

Fleuranthus Bloembinders is verheugd om de bloemrijke magie van bloemen bezorgen in Enschede en de omliggende gebieden te delen. We nodigen je uit om onze website te bezoeken en de schoonheid van bloemen te ontdekken.

Ontdek Fleuranthus: Jouw Beste Keuze voor Dagverse Bloemen en Creatief Bloemwerk in Boekelo, Enschede

Fleuranthus is niet zomaar een bloemenwinkel; het is een bloemenatelier dat de kunst van het bloemschikken tot leven brengt. Gelegen in het charmante Boekelo, vlakbij Enschede, is Fleuranthus jouw bestemming voor prachtige dagverse bloemen en creatief bloemwerk dat je zintuigen zal prikkelen.

Dagverse Bloemen voor Elke Gelegenheid

Bij Fleuranthus begrijpen we de kracht van verse bloemen. Onze toegewijde bloemisten selecteren elke dag de mooiste bloemen van de markt om jouw speciale momenten te verfraaien. Of je nu een boeket zoekt voor een jubileum, een verjaardag of gewoon om een glimlach op iemands gezicht te toveren, onze dagverse bloemen zijn altijd een schot in de roos.

Creatief Bloemwerk dat Inspireert

Bij Fleuranthus zijn we gepassioneerd over het creëren van uniek bloemwerk dat de verbeelding prikkelt. Onze getalenteerde bloemisten combineren kleuren, texturen en vormen om prachtige arrangementen te maken die elke ruimte opfleuren. Van elegante bruidsboeketten tot opvallende tafeldecoraties, ons creatief bloemwerk zal indruk maken op elke gelegenheid.

Barometer Duurzame Bloemist en Green Florist Certificering

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Fleuranthus. We zijn er trots op dat we de Barometer Duurzame Bloemist-certificering dragen, wat betekent dat we ons inzetten voor milieuvriendelijke praktijken in onze bloemenwinkel. Bovendien zijn we erkend als Green Florist, wat ons onderscheidt als voorvechters van duurzame bloementeelt en -verkoop. Als je bewust wilt bijdragen aan een groenere wereld, kun je met een gerust hart bij ons winkelen.

Kom Bij Ons Langs in Boekelo, Vlakbij Enschede

Fleuranthus nodigt je uit om onze bloemenwinkel in Boekelo te bezoeken, op slechts een steenworp afstand van Enschede. Laat je betoveren door de schoonheid van onze dagverse bloemen en laat je inspireren door ons creatief bloemwerk. Ontdek waarom we trots zijn op onze Barometer Duurzame Bloemist- en Green Florist-certificeringen. Bij Fleuranthus geloven we dat bloemen meer zijn dan alleen decoratie; ze zijn een manier om emoties te uiten, herinneringen te creëren en de wereld mooier te maken. Bezoek ons vandaag nog en ervaar de magie van Fleuranthus

© COPYRIGHT 2023 Fleuranthus V.O.F.

Fotocredits mooiwatbloemendoen.nl

 

Hersft bloemen in Boekelo

Herfst Bloemen in Boekelo!

Herfst Bloemen in Boekelo!

🍂 De herfst is in het land en de herfst bloemen in Boekelo! Bij Fleuranthus stralen onze boeketten net zo helder als de veranderende bladeren buiten! 🍁

Laat je betoveren door de warme en levendige kleuren die deze herfst met zich meebrengt. Onze ervaren bloemisten hebben de prachtigste herfstboeketten samengesteld om je huis op te vrolijken en je hart te verwarmen.

🌻 Wij oogsten de zonnestralen met zonnebloemen die zich buigen naar de laatste warme groeten van de zomer.

🍁 De dieprode en gouden tinten van de herfstbladeren komen tot leven in onze boeketten met rozen en herfstbloemen in Boekelo.

🎃 En voor een vleugje speelse herfstvreugde voegen we hier en daar een pompoen of twee toe!

Boeketten

Of je nu een boeket zoekt om je woonkamer op te fleuren, een geschenk om een glimlach op iemands gezicht te toveren, of gewoon een stukje herfstmagie wilt toevoegen aan je dag – Fleuranthus Boekelo heeft het perfecte boeket voor jou!

Kom langs in onze gezellige bloemenwinkel en laat je betoveren door de pracht van het herfstseizoen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen het ideale boeket te kiezen, of we kunnen er zelfs een op maat maken voor die speciale gelegenheid.

Dus, omarm de herfst met open armen en een prachtig boeket van Fleuranthus Boekelo. Laat de kleuren van dit seizoen je hart verwarmen en je huis opfleuren. 🍂🌼🍁 #HerfstMagie #FleuranthusBoekelo #Bloemenpracht #herfstbloemen in boekelo

Bezorgen van bloemen

Zoek je een betrouwbare bloemenwinkel om prachtige bloemen en boeketten te laten bezorgen in Enschede en Hengelo? Bij Fleuranthus zijn we gepassioneerd door bloemen en creëren we adembenemende arrangementen die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Onze bloemenwinkel in Enschede staat bekend om zijn verse bloemen en creatieve ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een boeket om je waardering te uiten, een verjaardag te vieren, liefde te tonen, of gewoon een glimlach op iemands gezicht te toveren, wij hebben de perfecte bloemen voor jou.

Onze deskundige bloemisten stellen met zorg handgebonden boeketten samen met seizoensbloemen die zowel de zintuigen als het hart aanspreken. We zorgen ervoor dat onze bloemen vers zijn en met liefde zijn geselecteerd, zodat ze lang meegaan en de ontvanger keer op keer verrukken.

Het beste van alles is dat Fleuranthus Enschede en Hengelo bedient met onze handige bezorgservice. Of je nu in het centrum van Enschede, Hengelo of de omliggende gebieden woont, wij brengen jouw bloemen op tijd en in perfecte staat.

Bestellen bij Fleuranthus is eenvoudig. Bezoek onze website, kies je favoriete bloemen of boeketten, voeg een persoonlijke boodschap toe en selecteer de bezorgdatum. Onze bezorgers zorgen ervoor dat jouw bloemen met zorg worden afgeleverd, met een glimlach en op tijd.

Dus, als je op zoek bent naar prachtige bloemen en boeketten die rechtstreeks naar de deur van je geliefde kunnen worden gebracht, denk dan aan Fleuranthus. Ontdek het gemak van online bestellen en de schoonheid van verse bloemen – allemaal verpakt in één geweldige ervaring. Bestel vandaag nog en laat je bloemenwensen tot leven komen met Fleuranthus!

Dubbel Duurzaam!

Fleuranthus Bloembinders, jouw duurzame bloemenwinkel met twee prestigieuze duurzaamheidscertificaten: Green Florist en het Barometer Duurzame Bloemist Niveau Zilver.

Bij Fleuranthus geloven we in de kracht van bloemen om vreugde en schoonheid in mensenlevens te brengen, en we zijn evenzeer toegewijd aan het behoud van onze kostbare planeet. Daarom hebben we ons ingespannen om niet alleen prachtige bloemen te leveren, maar ook om dit te doen met aandacht voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu.

Ons Green Florist-certificaat is een erkenning van ons toewijding aan milieuvriendelijke praktijken in de hele toeleveringsketen van bloemen. Vanaf de selectie van onze bloemen tot de manier waarop we ze verpakken en bezorgen, streven we ernaar onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en de biodiversiteit te bevorderen.

Daarnaast hebben we het Barometer Duurzame Bloemist Niveau Zilver-certificaat behaald, wat betekent dat we ons richten op continue verbetering van onze duurzaamheidsinspanningen. We blijven ons inzetten voor het verminderen van afval, het gebruik van duurzame materialen en het ondersteunen van eerlijke handel.

Wanneer je bij Fleuranthus winkelt, kun je met een gerust hart genieten van prachtige bloemen, wetende dat ze zijn geteeld en verzorgd met respect voor het milieu en de gemeenschappen die erbij betrokken zijn. We zijn trots op onze certificeringen en zetten ons in om onze duurzaamheidsinspanningen voort te zetten en te verbeteren.

Dus, als je op zoek bent naar bloemen die niet alleen de ontvanger zullen betoveren, waarmee we ook de wereld een beetje groener maken. Kies dan voor Fleuranthus Bloembinders. Ontdek onze eco-vriendelijke en adembenemende arrangementen en draag bij aan een duurzamere toekomst. Wij leveren bloemen met zorg voor zowel jou als onze planeet.

 

Een Vlag gemaakt van bloemen

Een Vlag gemaakt van bloemen

Een Vlag gemaakt van bloemen

Een Vlag gemaakt van bloemen wordt opgestoken met verschillende soorten bloemen en plukbloemen van het seizoen. Deze kan worden gemaakt in kleuren naar keuze, deze Braziliaanse vlag van bloemen is daar een goed voorbeeld van. Rood, wit, blauw is dus een optie, net zoals elke andere kleurencombinatie van de vlag van ieder land.

In dit voorbeeld is de vlag van Brazilië gemaakt van bloemen. In overleg kan in principe de vlag van elk land gemaakt gemaakt worden. Dit wordt vaak gedaan wanneer er veel familie in het buitenland woont en er op die wijze toch een beetje bij kan zijn. De bloembinders van Fleuranthus maken dagelijks rouwbloemen passend voor bij elke uitvaart. Wil je bloemen bestellen voor bij een uitvaart, wij adviseren je graag.

Optioneel is deze vlag gemaakt van bloemen in heel veel kleuren te maken waardoor het goed bij de persoonlijkheid past. Samen zorgen we graag voor het perfect passende bloemstuk. Een bloemenvlag is opgestoken op een designscheet van Oasis. Hierdoor krijgen de bloemen het water dat ze nodig zijn. Moet de vlag wat langer meegaan dan is het aan te raden de Oasis ondergrond dagelijks te bevochtigen met water.

Bloemen voor bij een uitvaart

De bloembinders van Fleuranthus vinden Bloemen voor bij een uitvaart altijd een eervolle opdracht.

Graag begeleiden we je tijdens het uitzoeken van deze bloemen zodat we er een persoonlijk geheel van kunnen maken. We horen graag wie de persoon was en welke voorkeuren hij of zij zelf had. Is iemand helemaal gek op de natuur of juist erg opgeruimd en netjes? Al die dingen zijn te verwerken in het bloemstuk voor tijdens de uitvaart.

Zo maken we wel eens bloemwerk in Twentse stijl! Onlangs maakten we een persoonlijk rouwarrangement met de midwinterhoorn en de klompen van de overledene er bij in. Zo maken we het passend bij de persoon.

Heb je een wens of een idee wat we kunnen betrekken in het uitgekozen bloemwerk, we horen het graag. In onze bloemenwinkel in Boekelo bij Enschede hebben we een dagvers assortiment met meer dan 150 verschillende producten. Is het online moeilijk kiezen, dan kunnen we je ook persoonlijk adviseren.

De juiste bloemen uitkiezen

Bloemen geven een oprecht gevoel van aandacht. Daar waar woorden tekort schieten geven bloemen en een mooi lint een blijk van liefde en waardering.

Mochten er vragen zijn of is de keuze moeilijk te maken dan horen we het graag! We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 t/m 18:00 en zaterdags van 08:00 t/m 17:00 Of wandel onze bloemenwinkel in Boekelo binnen met uw wens. Het is handig om eventueel een afspraak te plannen zodat we uitgebreid de tijd kunnen plannen om uw wensen mogelijk te maken.

Grote keuze  bloemen in Boekelo

De bloemen in onze bloemenwinkel in Boekelo zijn dagvers. De snijbloemen en planten komen allemaal rechtsreeks van de grootste bloemenveiling ter wereld, Royal Flora Holland in Aalsmeer. Hier wordt door ons zelf ingekocht uit het grootste vers assortiment ter wereld. Hierdoor is er een groot assortiment bloemen en dan dagelijks lekker vers!

Zijn er bijzondere bloemen nodig voor een laatste wens dan kunnen we daar mits het seizoen er naar is zeker voor zorgen.

Bloemen voor bij een uitvaart

De bloembinders van Fleuranthus vinden Bloemen voor bij een uitvaart altijd een eervolle opdracht.

Graag begeleiden we je tijdens het uitzoeken van deze bloemen zodat we er een persoonlijk geheel van kunnen maken. We horen graag wie de persoon was en welke voorkeuren hij of zij zelf had. Is iemand helemaal gek op de natuur of juist erg opgeruimd en netjes? Al die dingen zijn te verwerken in het bloemstuk voor tijdens de uitvaart.

Zo maken we wel eens bloemwerk in Twentse stijl! Onlangs maakten we een persoonlijk rouwarrangement met de midwinterhoorn en de klompen van de overledene er bij in. Zo maken we het passend bij de persoon.

Heb je een wens of een idee wat we kunnen betrekken in het uitgekozen bloemwerk, we horen het graag. In onze bloemenwinkel in Boekelo bij Enschede hebben we een dagvers assortiment met meer dan 150 verschillende producten. Is het online moeilijk kiezen, dan kunnen we je ook persoonlijk adviseren.

Rouwbloemen Enschede – Rouwbloemen Hengelo – Rouwbloemen Usselo – Rouwbloemen Crematorium Enschede.

© COPYRIGHT 2023 Fleuranthus V.O.F.

Bloemen bezorgen in Enschede?

Bloemen bezorgen in Enschede?

Bloemen bezorgen in Enschede? 

Bloemen bezorgen in Enschede? Fleuranthus bezorg graag uw bloemen, zo bewaken we samen de sfeer, en maak je iemand blij!
Bloemen laten bezorgen in Enschede? Dat kan voor elke gelegenheid. Wil je iemand verrassen of juist feliciteren met een mooi boeket bloemen? Je besteld makkelijk en snel de mooiste boeketten online of bij ons in de winkel. Je vindt bij ons allerhande bloemwerken van boeket in welke stijl dan ook, maar ook bloemstukken en bloementaartjes in verschillende groottes waardoor er altijd ruim keus is.
Bestel makkelijk online je bloemen, bel of mail ons, of kom gezellig langs in de winkel om je te adviseren wat leuk is om te bezorgen en wij bezorgen jouw bloemen in Enschede. Online bestel je bloemen voor elke gelegenheid. Geef als verassing eens een bijzonder boeket of juist een mono bos bloemen van de zelfde soort.

Wij van Fleuranthus bezorgen graag je bloemen in Enschede, Glanerbrug, Lonneker, Boekelo en ook in Beckum. Onze winkel is gevestigd in Boekelo waardoor we snel in  Enschede en omliggende plaatsten kunnen bezorgen. Kijk hier voor het hele assortiment van Fleuranthus.

Dagverse bloemen bezorgen in Hengelo

Fleuranthus bewaakt graag de sfeer maar ook de kwaliteit. Daarom worden de verse bloemen dagelijks rechtstreeks op de veiling en bij de kwekers gekocht en in onze bloemenwinkel in Boekelo aangeleverd. Hiermee maken we de meest verse boeketten en andere bloemwerken zodat je extra lang plezier beleefd aan de bloemen.

Voor 14:00 besteld, dezelfde dag bezorgd!

Bestel je bloemen Bij de Bloembinders van Fleuranthus en laat ze bezorgen in Enschede en omgeving. Naast het bezorgen van bloemen in Enschede komen onze bezorgers ook meerdere keren per dag in Hengelo, Boekelo, Usselo, Lonneker, Glanerbrug, Losser, Haaksbergen en Buurse. Wil je bloemen in andere delen van Nederland bezorgd hebben? Fleuranthus is Premium A+ Partner van Topbloemen waardoor we binnen dit netwerk van duurzame bloemisten uw bloemenwens kunnen leveren in heel Nederland en Belgie. Daarnaast kunnen we je bloemenwens verzorgen waar dan ook ter wereld

Bij bloemen van het seizoen horen ook geuren van het seizoen!

Omdat je met bloemen een beleving in huis haalt voert Fleuranthus ook een assortiment huisparfums om de beleving compleet te maken. Deze vindt je bij Fleuranthus in de winkel in Boekelo maar ook online.  Fleuranthus zusje Geur & Zeepshop heeft 12 verschillende merken huisparfums op voorraad.

Hierin vindt je geurkaarsen, huisparfums, en de meest bijzondere geuren van Internationale topmerken zoals WoodWick, Ashleigh & Burwood, PTMD en Apsley & Company. Het assortiment van Geur & Zeepshop by Fleuranthus vindt je hier online.

Duurzaam ondernemend met Green Florist

Naast enorm kleurrijk houden we bij Fleuranthus ook van groen, duurzaam goen!

Fleuranthus deelt met de Green Florist collega’s de ambitie om een toekomstbestendige standaard neer te zetten voor een verantwoorde bedrijfsvoering. Een wereld waarin veel waarde gehecht wordt aan een zo klein mogelijke footprint en een zo groot mogelijke sociale verantwoordelijkheid. Duurzaam ondernemen gaat over ondernemen op een manier die positief bijdraagt aan natuur, mens en milieu. Samen gaan we voor een zo groot mogelijke impact binnen onze geliefde bloemensector waarmee we bijdragen aan een groene leefomgeving.

Naast Green Florist voeren we ook een assortiment verse bloemen met Green Florist Product label. Duurzaam en verantwoord gekweekte bloemen. Je vindt de Green Florist boeketten in onze bloemenwinkel in Boekelo en online in de webshop.

Bloemen bezorgen

Even onze bloemenwinkel binnenwandelen en een boeket meenemen is natuurlijk het leukste. Maar als je niet in de gelegenheid bent zelf je bloemen uit te zoeken en er iemand blij mee te maken dan doen wij dat graag voor je. Wij bezorgen dadelijk met eigen bezorgdienst in de gehele regio rondom de steden Enschede, Hengelo, Haaksbergen en alle daarbij behorende dorpen. Bezorgen is ook mogelijk in Almelo, Oldenzaal en regio Twente. Dit dienen we vroegtijdig te weten voor een duurzame planning. Dus bloemen bezorgen in Enschede, boeket bezorgen in Boekelo? Wij zorgen er graag voor! Kijk hier voor het hele assortiment.

Bloemen versturen

Bloemen versturen binnen Nederland of juist naar die verre oom en tante in Australië? Via onze netwerken kunnen we op elke locatie ter wereld bloemen laten leveren. Je besteld dit gewoon bij ons in de winkel of online.

Bloemen leveren binnen Nederland kunnen we mits voor 12:00 besteld dezelfde dag nog leveren. Voor levering in het buitenland is het handig om dit een aantal dagen van te voren te bestellen waardoor een tijdige levering gegarandeerd kan worden.

Topbloemen Enschede

Fleuranthus is Premium A Dealer voor Enschede. Daarmee worden door deze hechte samenwerking de boeketten en bloemen van Topbloemen in Enschede geleverd door Fleuranthus. Topbloemen is een professioneel bloemisten netwerk en is opgericht door vakkundige bloemisten. Binnen het netwerk is iedereen speciaal geselecteerd waardoor dit een echt kwaliteit netwerk is.

Alle producten uit de Topbloemen Shop zijn verkrijgbaar bij Fleuranthus. Topbloemen cadeaubonnen kun je dan ook verzilveren bij Fleuranthus in de winkel.

Zakelijk bloemen bestellen?

Fleuranthus is kind aan huis bij tal van hotels, restaurants en bedrijven in de weide omgeving. Hierdoor zijn we dagelijk op locatie, en nemen we u de zorg voor de juiste sfeer uit handen. Bloemwerken maken we naar wens, op uw eigen ondergronden, of we gebruiken eigen matrialen op leenbasis. Graag denken we met u mee, en zelfs voor u: immers is ieder bedrijf uniek, dus ook haar uitstraling.

Zakelijk is het ook makkelijk bloemen bestellen in de webshops van Fleuranthus. Deze kunnen we naar wens inrichten met een door u gekozen assortiment.

Het geurende assortiment van Fleuranthus vindt je online bij op Geur & Zeepshop, zo creëren je naast de bloemen nog meer beleving voor bijzondere momenten

Credits Bloemenbureau Holland en Mooiwatbloemendoen.

© COPYRIGHT 2023 Fleuranthus Bloembinders v.o.f.

 

Barometer Duurzame Bloemist Keurmerk

Barometer Duurzame Bloemist Keurmerk

Barometer Duurzame Bloemist Keurmerk

Fleuranthus is onlangs gecertificeerd met het Barometer Duurzame Bloemist Keurmerk.

Naast het reeds bestaande Green Florist kenmerk dat we al enkele jaren in ons bezit hebben vonden we het tijd een stapje verder te gaan. Met twee milieu keurmerken zijn we nog bewuster en duurzamer als bloemist. Het Green Florist certificaat heeft ons de afgelopen jaren geleerd en aangespoord elk jaar duurzamer te gaan werken. Mede daarom hebben we ook de certificering van de Barometer Duurzame Bloemist doorlopen met als goed gevolg niveau Zilver!

Met beide certificeringen zijn we dan ook de meest duurzame bloemist van Enschede, en klaar voor de toekomst!

Barometer Duurzame Bloemist

Met het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist tonen bloemisten aan dat zij duurzamer ondernemen. Dit doen zij door een duurzamere bedrijfsvoering en het inkopen van bloemen en planten die op een duurzamere manier zijn geteeld. De bloemist kan dit aantonen met een aantal erkende certificeringen, zoals MPS-A+, biologisch en On the way to PlanetProof.

De criteria van de Barometer komen via vastgelegde procedures tot stand (Europese normen ISO/IEC17065), met behulp van het SMK College van Deskundigen Plantaardig en in samenwerking en afstemming met milieuorganisaties, koepelorganisaties, maatschappelijke organisaties (NGO’s), branchespecifieke onderzoeksbureaus, bloemisten, telers, veiling en groothandel.

Via openbare hoorzittingen wordt voor de criteriaontwikkeling verdere afstemming gevonden met onder meer bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Duurzaam werken, en duurzame bloemen

Duurzame bloemen met het een Keurmerk.

Fleuranthus deelt met de de Sustainable Florist en Barometer Duurzame Bloemist collega’s de ambitie om een toekomstbestendige standaard neer te zetten voor een verantwoorde bedrijfsvoering. Een wereld waarin veel waarde gehecht wordt aan een zo klein mogelijke footprint en een zo groot mogelijke sociale verantwoordelijkheid. Duurzaam ondernemen gaat over ondernemen op een manier die positief bijdraagt aan natuur, mens en milieu. Samen gaan we voor een zo groot mogelijke impact binnen onze geliefde bloemensector waarmee we bijdragen aan een groene leefomgeving.

Naast de Barometer Duurzame bloemist Certificering en het Green Florist certificaat voeren we ook een assortiment verse bloemen met Green Florist Product label. Duurzaam en verantwoord gekweekte bloemen. Je vindt de Green Florist boeketten in onze bloemenwinkel in Boekelo en online in de webshop.

Fleuranthus is volledig gecertificeerd Barometer Duurzame Bloemist niveau zilver, voor Green Florist Product en Green Florist Shop.

Sustainable Florist

Sustainable Florist wordt de nieuwe werknaam voor de Barometer Duurzame Bloemist. De Barometer is in Nederland herkenbaar en bekend, echter internationaal wordt gewerkt met de termen Sustainable florist en in de Duitstalige landen met de term Nachhaltiger Florist.

Duurzame Inkoop

Fleuranthus en de andere duurzame bloemisten moeten ieder jaar een percentage van hun producten (bloemen, planten en snijgroen) duurzaam inkopen. Dit is per niveau verschillend:

  • Gouden niveau: minimaal 50%
  • Zilveren niveau: minimaal 30%
  • Bronzen niveau: minimaal 15%

Fleuranthus zit momenteel boven de 40% duurzame inkoop waarmee wij ruim voldoen aan niveau zilver!

Deze duurzamere producten zijn bijvoorbeeld gecertificeerd voor Biologisch, On the way to PlanetProof, MPS of Max Havelaar/Fair Trade.

Gescheiden afvalstromen

Fleuranthus scheidt al het afval zodat ook dit duurzaam verwerkt kan worden.  Denk hierbij aan plastic hoezen, groenafval, karton en papier. Bovendien wordt afval van eenmalige verpakkingen verzameld en gaat dit wekelijk retour naar de Bloemenveilingen en of kwekers voor hergebruik en of recycling.

Groene stroom

Met behulp van verschillende eisen om het energieverbruik te beperken, proberen we met elkaar de milieubelasting te verlagen. Dit doet Fleuranthus door ieder jaar een Plan van Aanpak op te stellen hoe wij ons energieverbruik gaan verminderen. In 2022 is ons pand voorzien van zonnepanelen waarmee we zelfvoorzienend zijn van elektriciteit. Tevens is alle verlichting LED waarmee het verbruik flink is verminderd.

Bovendien gebruikt Fleuranthus en alle keurmerkhouders volledig groene stroom.

Milieu vriendelijke schoonmaak

Schoonmaakmiddelen, zoals chloor, kunnen schadelijk zijn voor het milieu. Fleuranthus gebruikt daarom geen chloorhoudende reinigingsmiddelen gebruiken. Ook moeten alle schoonmaakmiddelen veilig worden opgeborgen. Op die manier worden medewerkers niet continu met schadelijke stoffen blootgesteld en hebben onbevoegden geen toegang tot de middelen.

Green Florist Product

Green florist product staat voor bloemen die op een duurzame wijze zijn geteeld.
Boeketten met het Green florist keurmerk bestaan voor ten minste 80% uit bloemen met een aantoonbare MPS-A registratie. Deze wereldwijde standaard wordt toegekend door de onafhankelijke organisatie MPS.
De onderdelen waarop beoordeeld wordt zijn: gewasbescherming, meststoffen, energie, afval en traceerbaarheid. Concreet betekent dit dat het boeket voor tenminste 80% uit duurzaam geteelde en gekweekte bloemen bestaat.

Onze Green Florist producten vindt je hier online.

Traceerbaar

Van de bloemen met een MPS-A registratie kan de verantwoorde manier van telen en kweken door de hele keten heen getraceerd worden. Het Sustainable Florist keurmerk toont op basis van deze registratie aan of de samengestelde boeketten voor minimaal 80% uit duurzame bloemen bestaan.

Green florist heeft een zeer gevarieerd assortiment van duurzame boeketten.

Zo worden er boeketten aangeboden in de stijlen biedermeier-, moderne-, seizoens-, hoog-laag- en plukboeketten.De aangesloten bloemisten delen de ambitie om een toekomstbestendige standaard neer te zetten voor een verantwoorde bedrijfsvoering. Een wereld waarin veel waarde gehecht wordt aan een zo klein mogelijke footprint en een zo groot mogelijke sociale verantwoordelijkheid.

Duurzaamste Bloemist Enschede

Fleuranthus is met de keurmerken Barometer Duurzame Bloemist / Sustainable Florist en Green Florist de meest duurzame bloemist van Enschede! En dat doen we met liefde in onze bloemenwinkel in boekelo onder de rook van Enschede. Wil je een duurzaam boeket met keurmerk laten bezorgen? We maken dagelijks de mooiste en duurzame boeket en bezorgen die meerdere keren per dag worden bezorgd in Enschede. Onze bloemenwinkel in Boekelo – Enschede ligt centraal tussen Enschede, Hengelo en Haaksbergen waardoor we bloemen bezorgen in Hengelo en ook bloemen bezorgen in Haaksbergen, Usselo, Lonneker, Glanerbrug, Beckum en Buurse.

Een duurzaam boeket bestel je makkelijk online hier in de bloemenwinkel van Fleuranthus. Kom langs in de Bloemenwinkel van Boekelo en we maken de mooiste duurzame boeketten voor je ter plekke!

Wil je meer weten over duurzame bloemen en boeketten dan horen we dit graag!

 

 

 

Bloemen Bezorgen in Haaksbergen

Bloemen Bezorgen in Haaksbergen

Bloemen Bezorgen in Haaksbergen

Bloemen Bezorgen in Haaksbergen? Fleuranthus bezorg graag uw bloemen, zo bewaken we samen de sfeer, en maak je iemand blij!
Bloemen laten bezorgen in Haaksbergen? Dat kan voor elke gelegenheid. Wil je iemand verrassen of juist feliciteren met een mooi boeket bloemen? Je besteld makkelijk en snel de mooiste boeketten online of bij ons in de winkel. Je vindt bij ons allerhande bloemwerken van boeket in welke stijl dan ook, maar ook bloemstukken en bloementaartjes in verschillende groottes waardoor er altijd ruim keus is.
Bestel makkelijk online je bloemen, bel of mail ons, of kom gezellig langs in de winkel om je te adviseren wat leuk is om te bezorgen en wij bezorgen jouw bloemen in Haaksbergen. Online bestel je bloemen voor elke gelegenheid. Geef als verassing eens een bijzonder boeket of juist een mono bos bloemen van de zelfde soort.

Wij van Fleuranthus bezorgen graag je bloemen in Haaksbergen, Hengelo, Oele en ook in Beckum. Onze winkel is gevestigd in Boekelo waardoor we snel in Haaksbergen, Hengelo, Oele en Beckum kunnen bezorgen. Kijk hier voor het hele assortiment van Fleuranthus.

Dagverse bloemen bezorgen in Haaksbergen

Fleuranthus bewaakt graag de sfeer maar ook de kwaliteit. Daarom worden de verse bloemen dagelijks rechtstreeks op de veiling en bij de kwekers gekocht en in onze bloemenwinkel in Boekelo aangeleverd. Hiermee maken we de meest verse boeketten en andere bloemwerken zodat je extra lang plezier beleefd aan de bloemen.

Voor 10:00 besteld, dezelfde dag bezorgd!

Bestel je bloemen Bij de Bloembinders van Fleuranthus en laat ze bezorgen in Haaksbergen en omgeving. Naast het bezorgen van bloemen in Haaksbergen komen onze bezorgers ook meerdere keren per dag in Enschede, Boekelo, Usselo, Lonneker, Glanerbrug, Losser, Hengelo en Buurse. Wil je bloemen in andere delen van Nederland bezorgd hebben? Fleuranthus is Premium A+ Partner van Topbloemen waardoor we binnen dit netwerk van duurzame bloemisten uw bloemenwens kunnen leveren in heel Nederland en Belgie. Daarnaast kunnen we je bloemenwens verzorgen waar dan ook ter wereld

Bij bloemen van het seizoen horen ook geuren van het seizoen!

Omdat je met bloemen een beleving in huis haalt voert Fleuranthus ook een assortiment huisparfums om de beleving compleet te maken. Deze vindt je bij Fleuranthus in de winkel in Boekelo maar ook online.  Fleuranthus zusje Geur & Zeepshop heeft 12 verschillende merken huisparfums op voorraad.

Hierin vindt je geurkaarsen, huisparfums, en de meest bijzondere geuren van Internationale topmerken zoals WoodWick, Ashleigh & Burwood, PTMD en Apsley & Company. Het assortiment van Geur & Zeepshop by Fleuranthus vindt je hier online.

Duurzaam ondernemend met Green Florist

Naast enorm kleurrijk houden we bij Fleuranthus ook van groen, duurzaam goen!

Fleuranthus deelt met de Green Florist collega’s de ambitie om een toekomstbestendige standaard neer te zetten voor een verantwoorde bedrijfsvoering. Een wereld waarin veel waarde gehecht wordt aan een zo klein mogelijke footprint en een zo groot mogelijke sociale verantwoordelijkheid. Duurzaam ondernemen gaat over ondernemen op een manier die positief bijdraagt aan natuur, mens en milieu. Samen gaan we voor een zo groot mogelijke impact binnen onze geliefde bloemensector waarmee we bijdragen aan een groene leefomgeving.

Naast Green Florist voeren we ook een assortiment verse bloemen met Green Florist Product label. Duurzaam en verantwoord gekweekte bloemen. Je vindt de Green Florist boeketten in onze bloemenwinkel in Boekelo en online in de webshop.

Sinds 2023 zijn we ook gecertificeerd Sustainable Florist met het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Zoek je een duurzame bloemist in Haaksbergen of Enschede? Fleuranthus is de meest duurzame bloemenwinkel van Enschede en Haaksbergen

Bloemen bezorgen

Even onze bloemenwinkel binnenwandelen en een boeket meenemen is natuurlijk het leukste. Maar als je niet in de gelegenheid bent zelf je bloemen uit te zoeken en er iemand blij mee te maken dan doen wij dat graag voor je. Wij bezorgen dadelijk met eigen bezorgdienst in de gehele regio rondom de steden Enschede, Hengelo, Haaksbergen en alle daarbij behorende dorpen. Bezorgen is ook mogelijk in Almelo, Oldenzaal en regio Twente. Dit dienen we vroegtijdig te weten voor een duurzame planning. Dus zoek je een bloemenwinkel in Haaksbergen en wil je bloemen  bezorgen in Haaksbergen, Enschede, of een boeket bloemen bezorgen in Boekelo? Wij zorgen er graag voor! Kijk hier voor het hele assortiment.

Bloemen versturen

Bloemen versturen binnen Nederland of juist naar die verre oom en tante in Australië? Via onze netwerken kunnen we op elke locatie ter wereld bloemen laten leveren. Je besteld dit gewoon bij ons in de winkel of online.

Bloemen leveren binnen Nederland kunnen we mits voor 12:00 besteld dezelfde dag nog leveren. Voor levering in het buitenland is het handig om dit een aantal dagen van te voren te bestellen waardoor een tijdige levering gegarandeerd kan worden.

Topbloemen Enschede

Fleuranthus is Premium A Dealer voor Enschede. Daarmee worden door deze hechte samenwerking de boeketten en bloemen van Topbloemen in Enschede geleverd door Fleuranthus. Topbloemen is een professioneel bloemisten netwerk en is opgericht door vakkundige bloemisten. Binnen het netwerk is iedereen speciaal geselecteerd waardoor dit een echt kwaliteit netwerk is.

Alle producten uit de Topbloemen Shop zijn verkrijgbaar bij Fleuranthus. Topbloemen cadeaubonnen kun je dan ook verzilveren bij Fleuranthus in de winkel.

Zakelijk bloemen bestellen?

Fleuranthus is kind aan huis bij tal van hotels, restaurants en bedrijven in de weide omgeving. Hierdoor zijn we dagelijk op locatie, en nemen we u de zorg voor de juiste sfeer uit handen. Bloemwerken maken we naar wens, op uw eigen ondergronden, of we gebruiken eigen matrialen op leenbasis. Graag denken we met u mee, en zelfs voor u: immers is ieder bedrijf uniek, dus ook haar uitstraling.

Zakelijk is het ook makkelijk bloemen bestellen in de webshops van Fleuranthus. Deze kunnen we naar wens inrichten met een door u gekozen assortiment.

Het geurende assortiment van Fleuranthus vindt je online bij op Geur & Zeepshop, zo creëren je naast de bloemen nog meer beleving voor bijzondere momenten

Credits Bloemenbureau Holland en Mooiwatbloemendoen.

© COPYRIGHT 2023 Fleuranthus Bloembinders v.o.f.

Bloemen Bezorgen in Haaksbergen

Bloemen bezorgen in Hengelo?

Bloemen bezorgen in Hengelo?

Bloemen bezorgen in Hengelo? 

Bloemen bezorgen in Hengelo? Fleuranthus bezorg graag uw bloemen, zo bewaken we samen de sfeer, en maak je iemand blij!
Bloemen laten bezorgen in Hengelo? Dat kan voor elke gelegenheid. Wil je iemand verrassen of juist feliciteren met een mooi boeket bloemen? Je besteld makkelijk en snel de mooiste boeketten online of bij ons in de winkel. Je vindt bij ons allerhande bloemwerken van boeket in welke stijl dan ook, maar ook bloemstukken en bloementaartjes in verschillende groottes waardoor er altijd ruim keus is.
Bestel makkelijk online je bloemen, bel of mail ons, of kom gezellig langs in de winkel om je te adviseren wat leuk is om te bezorgen en wij bezorgen jouw bloemen in Hengelo. Online bestel je bloemen voor elke gelegenheid. Geef als verassing eens een bijzonder boeket of juist een mono bos bloemen van de zelfde soort.

Wij van Fleuranthus bezorgen graag je bloemen in Hengelo, Oele en ook in Beckum. Onze winkel is gevestigd in Boekelo waardoor we snel in Hengelo, Oele en Beckum kunnen bezorgen. Kijk hier voor het hele assortiment van Fleuranthus.

Dagverse bloemen bezorgen in Hengelo

Fleuranthus bewaakt graag de sfeer maar ook de kwaliteit. Daarom worden de verse bloemen dagelijks rechtstreeks op de veiling en bij de kwekers gekocht en in onze bloemenwinkel in Boekelo aangeleverd. Hiermee maken we de meest verse boeketten en andere bloemwerken zodat je extra lang plezier beleefd aan de bloemen.

Voor 14:00 besteld, dezelfde dag bezorgd!

Bestel je bloemen Bij de Bloembinders van Fleuranthus en laat ze bezorgen in Hengelo en omgeving. Naast het bezorgen van bloemen in Hengelo komen onze bezorgers ook meerdere keren per dag in Enschede, Boekelo, Usselo, Lonneker, Glanerbrug, Losser, Haaksbergen en Buurse. Wil je bloemen in andere delen van Nederland bezorgd hebben? Fleuranthus is Premium A+ Partner van Topbloemen waardoor we binnen dit netwerk van duurzame bloemisten uw bloemenwens kunnen leveren in heel Nederland en Belgie. Daarnaast kunnen we je bloemenwens verzorgen waar dan ook ter wereld

Bij bloemen van het seizoen horen ook geuren van het seizoen!

Omdat je met bloemen een beleving in huis haalt voert Fleuranthus ook een assortiment huisparfums om de beleving compleet te maken. Deze vindt je bij Fleuranthus in de winkel in Boekelo maar ook online.  Fleuranthus zusje Geur & Zeepshop heeft 12 verschillende merken huisparfums op voorraad.

Hierin vindt je geurkaarsen, huisparfums, en de meest bijzondere geuren van Internationale topmerken zoals WoodWick, Ashleigh & Burwood, PTMD en Apsley & Company. Het assortiment van Geur & Zeepshop by Fleuranthus vindt je hier online.

Duurzaam ondernemend met Green Florist

Naast enorm kleurrijk houden we bij Fleuranthus ook van groen, duurzaam goen!

Fleuranthus deelt met de Green Florist collega’s de ambitie om een toekomstbestendige standaard neer te zetten voor een verantwoorde bedrijfsvoering. Een wereld waarin veel waarde gehecht wordt aan een zo klein mogelijke footprint en een zo groot mogelijke sociale verantwoordelijkheid. Duurzaam ondernemen gaat over ondernemen op een manier die positief bijdraagt aan natuur, mens en milieu. Samen gaan we voor een zo groot mogelijke impact binnen onze geliefde bloemensector waarmee we bijdragen aan een groene leefomgeving.

Naast Green Florist voeren we ook een assortiment verse bloemen met Green Florist Product label. Duurzaam en verantwoord gekweekte bloemen. Je vindt de Green Florist boeketten in onze bloemenwinkel in Boekelo en online in de webshop.

Bloemen bezorgen

Even onze bloemenwinkel binnenwandelen en een boeket meenemen is natuurlijk het leukste. Maar als je niet in de gelegenheid bent zelf je bloemen uit te zoeken en er iemand blij mee te maken dan doen wij dat graag voor je. Wij bezorgen dadelijk met eigen bezorgdienst in de gehele regio rondom de steden Enschede, Hengelo, Haaksbergen en alle daarbij behorende dorpen. Bezorgen is ook mogelijk in Almelo, Oldenzaal en regio Twente. Dit dienen we vroegtijdig te weten voor een duurzame planning. Dus bloemen bezorgen in Enschede, boeket bezorgen in Boekelo? Wij zorgen er graag voor! Kijk hier voor het hele assortiment.

Bloemen versturen

Bloemen versturen binnen Nederland of juist naar die verre oom en tante in Australië? Via onze netwerken kunnen we op elke locatie ter wereld bloemen laten leveren. Je besteld dit gewoon bij ons in de winkel of online.

Bloemen leveren binnen Nederland kunnen we mits voor 12:00 besteld dezelfde dag nog leveren. Voor levering in het buitenland is het handig om dit een aantal dagen van te voren te bestellen waardoor een tijdige levering gegarandeerd kan worden.

Topbloemen Enschede

Fleuranthus is Premium A Dealer voor Enschede. Daarmee worden door deze hechte samenwerking de boeketten en bloemen van Topbloemen in Enschede geleverd door Fleuranthus. Topbloemen is een professioneel bloemisten netwerk en is opgericht door vakkundige bloemisten. Binnen het netwerk is iedereen speciaal geselecteerd waardoor dit een echt kwaliteit netwerk is.

Alle producten uit de Topbloemen Shop zijn verkrijgbaar bij Fleuranthus. Topbloemen cadeaubonnen kun je dan ook verzilveren bij Fleuranthus in de winkel.

Zakelijk bloemen bestellen?

Fleuranthus is kind aan huis bij tal van hotels, restaurants en bedrijven in de weide omgeving. Hierdoor zijn we dagelijk op locatie, en nemen we u de zorg voor de juiste sfeer uit handen. Bloemwerken maken we naar wens, op uw eigen ondergronden, of we gebruiken eigen matrialen op leenbasis. Graag denken we met u mee, en zelfs voor u: immers is ieder bedrijf uniek, dus ook haar uitstraling.

Zakelijk is het ook makkelijk bloemen bestellen in de webshops van Fleuranthus. Deze kunnen we naar wens inrichten met een door u gekozen assortiment.

Het geurende assortiment van Fleuranthus vindt je online bij op Geur & Zeepshop, zo creëren je naast de bloemen nog meer beleving voor bijzondere momenten

Credits Bloemenbureau Holland en Mooiwatbloemendoen.

© COPYRIGHT 2023 Fleuranthus Bloembinders v.o.f.

 

Fleuranthus Bewaakt de Sfeer tijdens de Military Boekelo!

Fleuranthus Bewaakt de Sfeer tijdens de Military Boekelo!

Fleuranthus Bewaakt de Sfeer tijdens de Military Boekelo!

Zaterdag 8 oktober, de zaterdag van de Military Boekelo! Om het extra gezellig te maken zijn we deze dag normaal geopend! Fleuranthus Bewaakt de Sfeer tijdens de Military Boekelo en is de hele dag normaal van 08:00 t/m 17:00 geopend.

Wat is er nou zo heerlijk aan de Military? De sfeer, warmte en gezelligheid! En daar hoort natuurlijk ook dit weekend een bloemetje bij. Het assortiment staat er letterlijk bloeiend bij in de kleuren van het seizoen, dus laten we het gezellig maken!

Heerlijke seizoenen

Er is niets mooier dan de seizoenen!
Daarom verwerken wij momenteel veel uitbundige materialen zoals de hortensia en uitbundige grassen.

De herfst is misschien wel het mooiste seizoen wat bloemen betreft! Dit seizoen wordt gekenmerkt door uitbundigheid en overvloed. Vooral de vaste planten staan nu op hun hoogtepunt in bloei waardoor er een enorm pallet aan verschillende bloemen verkrijgbaar is. Daarnaast staat de herfst garant voor veel kleur met een bonte verzameling aan bessen en luchtige grassen waardoor het voor ons als bloembinders heerlijk combineren is.

Typische herfst matrialen zijn nog de vrolijke zonnebloemen zoals de Helianthus, kleurrijk en vrolijk! Zonnebloemen worden vaak gecombineerd met luchtige grassen en bessen als de Hypericum.

Nog zo’n herkenbare herfstbloeier is de Hortensia. Deze grote bolvormige bloem is uitermate geschikt om te gebruiken in boeketten, bloemstukken en ook in herfstkransen. De Hortensia, ook wel Hydrangea genoemd is ook erg geschikt om in te drogen.

Heel veel herfstbloemen

Ook zo’n zin in een gezellig najaar? Neem snel een kijkje in onze bloeiende winkel in Boekelo onder de rook van Enschede om heerlijk te genieten van dit bloeiende seizoen. In de winkel staan meer dan 150 verschillende soorten bloemen van het seizoen. Onze bloembinders maken graag een door jou uitgezocht boeket.

Bij bloemen van het seizoen horen ook geuren van het seizoen!

Omdat je met bloemen een beleving in huis haalt voert Fleuranthus ook een assortiment huisparfums om de beleving compleet te maken. Deze vindt je bij Fleuranthus in de winkel in Boekelo maar ook online.  Fleuranthus zusje Geur & Zeepshop heeft 12 verschillende merken huisparfums op voorraad.

Hierin vindt je geurkaarsen, huisparfums, en de meest bijzondere geuren van Internationale topmerken zoals WoodWick, Ashleigh & Burwood, PTMD en Apsley & Company. Het assortiment van Geur & Zeepshop by Fleuranthus vindt je hier online.

Duurzaam ondernemend met Green Florist

Naast enorm kleurrijk houden we bij Fleuranthus ook van groen, duurzaam goen!

Fleuranthus deelt met de Green Florist collega’s de ambitie om een toekomstbestendige standaard neer te zetten voor een verantwoorde bedrijfsvoering. Een wereld waarin veel waarde gehecht wordt aan een zo klein mogelijke footprint en een zo groot mogelijke sociale verantwoordelijkheid. Duurzaam ondernemen gaat over ondernemen op een manier die positief bijdraagt aan natuur, mens en milieu. Samen gaan we voor een zo groot mogelijke impact binnen onze geliefde bloemensector waarmee we bijdragen aan een groene leefomgeving.

Naast Green Florist voeren we ook een assortiment verse bloemen met Green Florist Product label. Duurzaam en verantwoord gekweekte bloemen. Je vindt de Green Florist boeketten in onze bloemenwinkel in Boekelo en online in de webshop.

Bloemen bezorgen

Even onze bloemenwinkel binnenwandelen en een boeket meenemen is natuurlijk het leukste. Maar als je niet in de gelegenheid bent zelf je bloemen uit te zoeken en er iemand blij mee te maken dan doen wij dat graag voor je. Wij bezorgen dadelijk met eigen bezorgdienst in de gehele regio rondom de steden Enschede, Hengelo, Haaksbergen en alle daarbij behorende dorpen. Bezorgen is ook mogelijk in Almelo, Oldenzaal en regio Twente. Dit dienen we vroegtijdig te weten voor een duurzame planning. Dus bloemen bezorgen in Enschede, boeket bezorgen in Boekelo? Wij zorgen er graag voor! Kijk hier voor het hele assortiment.

Bloemen Bezorgen in Boekelo

Deze dag bezorgen wij normaal. Wil je dus Bloemen bezorgen in Boekelo? We zorgen er graag voor. Ook worden de normale bezorgroute’s in Enschede, Hengelo en Haaksbergen normaal gereden.

© COPYRIGHT 2022 Fleuranthus Bloembinders v.o.f.