Zeg je Fleuranthus dan zeg je bloemen heel veel bloemen! maar ook geschenken rouwboeketten trouwboeketten

Zeg je Fleuranthus dan zeg je bloemen, heel veel bloemen!

Al sinds 2004 maken onze 7 bloembinders elke dag met hartstocht de meest uiteenlopende bloem decoraties. Ze hebben de beschikking over een ruim dagvers en met zorg samengesteld bloemenassortiment.

De bloembinders van Fleuranthus hebben allen een opleiding Floral Design waardoor zijn met plezier de mooiste en bloeiende creatie’s voor je maken.

Bloemen in Boekelo

Geen bloemdecoratie is ons te gek!

In onze winkel in Boekelo onder de rook van Enschede hebben we een mooi assortiment boeketten en bloemwerken voor u klaar staan.

Uit het assortiment dagverse bloemen kunnen we ook naar uw wens ter plekke de mooiste plukboeketten, en allerhande bloemcreaties voor u samenstellen.

De bloemen bij Fleuranthus komen dagelijk vers van de Bloemenveiling in Aalsmeer waardoor er keus is uit meer dan 150 verschillende bloemen!

Fleuranthus bewaakt de sfeer!

Zakelijk kunnen we ook veel voor u betekenen. Evenementen en feesten, daar hebben we alles voor in huis. Van een kleine bijeenkomst tot aan Koninklijke partijen of staatsbezoeken, daar hebben we ruime ervaring mee. Zo zijn we trots dat we de afgelopen jaren met regelmaat H.K.H. Prinses Beatrix en haar familie in de bloemen hebben mogen zetten. Zo bewaakt Fleuranthus graag de sfeer! Of dit nou thuis is, op een feest of aan de zaak, wij zorgen er graag voor!

Online is Fleuranthus makkelijk te bereiken. Op www.fleuranthus.nl is ons meest complete assortiment te vinden, waar makkelijk online te bestellen is. Voor de zakelijke markt hebben is er ook www.fleuranthus.com een site waar je als bedrijf kunt inloggen in je eigen omgeving, huisstijl en zelf kaartjes met eigen logo kunt vinden!

Bezorgen van bloemen is bij ons geen enkele moeite. Enschede en omliggende plaatsen worden uitgeleverd door onze eigen bezorgers. Daarbuiten, en wereldwijd bezorgen we via onze partners binnen o.a. het TopBloemen netwerk.

Heeft u een vraag of een bijzondere uitdaging voor ons, dan staan we voor u klaar!

Een bloeiende groet!

Team Fleuranthus