Green Florist Keurmerk

Green Florist Keurmerk

Duurzame bloemen met het Green Florist Keurmerk

Fleuranthus deelt met de Green Florist collega’s de ambitie om een toekomstbestendige standaard neer te zetten voor een verantwoorde bedrijfsvoering. Een wereld waarin veel waarde gehecht wordt aan een zo klein mogelijke footprint en een zo groot mogelijke sociale verantwoordelijkheid. Duurzaam ondernemen gaat over ondernemen op een manier die positief bijdraagt aan natuur, mens en milieu. Samen gaan we voor een zo groot mogelijke impact binnen onze geliefde bloemensector waarmee we bijdragen aan een groene leefomgeving.

Naast Green Florist voeren we ook een assortiment verse bloemen met Green Florist Product label. Duurzaam en verantwoord gekweekte bloemen. Je vindt de Green Florist boeketten in onze bloemenwinkel in Boekelo en online in de webshop.

Fleuranthus is volledig gecertificeerd voor Green Florist Product en Green Florist Shop.

Green Florist Product

Green florist product staat voor bloemen die op een duurzame wijze zijn geteeld.
Boeketten met het Green florist keurmerk bestaan voor ten minste 80% uit bloemen met een aantoonbare MPS-A registratie. Deze wereldwijde standaard wordt toegekend door de onafhankelijke organisatie MPS.
De onderdelen waarop beoordeeld wordt zijn: gewasbescherming, meststoffen, energie, afval en traceerbaarheid. Concreet betekent dit dat het boeket voor tenminste 80% uit duurzaam geteelde en gekweekte bloemen bestaat.

Onze Green Florist producten vindt je hier online.

Traceerbaar

Van de bloemen met een MPS-A registratie kan de verantwoorde manier van telen en kweken door de hele keten heen getraceerd worden. Het Green florist keurmerk toont op basis van deze registratie aan of de samengestelde boeketten voor minimaal 80% uit duurzame bloemen bestaan.

Green florist heeft een zeer gevarieerd assortiment van duurzame boeketten.

Zo worden er boeketten aangeboden in de stijlen biedermeier-, moderne-, seizoens-, hoog-laag- en plukboeketten.De aangesloten bloemisten delen de ambitie om een toekomstbestendige standaard neer te zetten voor een verantwoorde bedrijfsvoering. Een wereld waarin veel waarde gehecht wordt aan een zo klein mogelijke footprint en een zo groot mogelijke sociale verantwoordelijkheid.

Green Florist Shop

Green florist shop staat voor een duurzame bedrijfsvoering van de zelfstandige bloemist.

Duurzaam ondernemen gaat over ondernemen op een manier die positief bijdraagt aan natuur, mens en milieu. Samen gaan we voor een zo groot mogelijke impact binnen onze geliefde bloemensector.

Assortiment Bloemen in Boekelo

Je wilde ons complete assortiment online, en daar hebben we voor gezorgd. Alle productgroepen zijn voorzien van nieuwe seizoengebonden foto’s gemaakt door de bloembinders van Fleuranthus. Met een heerlijk dag vers assortiment maken onze bloembinders de mooiste bloemwerken. Welke beleving wil je, een vrolijk veldboeket of juist de hippe Bloom On stijl? Helemaal hip zijn de bloemige plukboeketten met veel verschillende soorten bloemen en leverbaar in alle kleuren.

Fraaie nieuwe boeketten passend bij het seizoen, en veel aanverwante artikelen. We hebben nu ook een mooi assortiment artikelen dat is toe te voegen aan bijvoorbeel een geboorte boeket. Wat dacht je van een mooie stoere beer bij een geboorteboeket? Bij een feestelijk bloemetje kunnen we ook heerlijke flessen wijn of een sprankelende Cava leveren, zo kan er gelijk geproost worden.

Verder zijn er veel nieuwe decoratie’s te vinden op het gebied van Bruids – Rouw en Evenementsbloemwerken. Neem snel zelf een kijkje in ons assortiment! We blijven continu bezig met het aanvullen van ons assortiment, mocht je vinden dat er iets ontbreekt of heb je een suggestie dan horen we dit graag.

Bloemen in stijl

Alle boeketten en bloem decoratie’s worden gemaakt door de bloembinders van Fleuranthus. Dit gebeurd in onze bloem binderij in Boekelo. Dagelijks worden verse bloemen verwerkt tot de mooiste creaties zodat ze perfect passen bij de beleving die jij in gedachten hebt. In de winkel maar ook in onze online bloemenwinkel vindt je vele ideeën van allerlei bloemwerk.

Verse bloemen in Boekelo

De bloemen in onze bloemenwinkel in Boekelo zijn dagvers. De snijbloemen en planten komen allemaal rechtsreeks van de grootste bloemenveiling ter wereld, Royal Flora Holland in Aalsmeer. Hier wordt door ons zelf ingekocht uit het grootste vers assortiment ter wereld. Hierdoor is het assortiment bloemen en planten in de winkel dagelijks lekker vers. Zo heb je ook elke dag nieuwe keus! Door het gebruik van dagverse bloemen heb je hier ook veel lange bloei plezier van!