Fleuranthus Bewaakt de Sfeer tijdens de Military Boekelo!

Fleuranthus Bewaakt de Sfeer tijdens de Military Boekelo!

Fleuranthus Bewaakt de Sfeer tijdens de Military Boekelo!

Zaterdag 8 oktober, de zaterdag van de Military Boekelo! Om het extra gezellig te maken zijn we deze dag normaal geopend! Fleuranthus Bewaakt de Sfeer tijdens de Military Boekelo en is de hele dag normaal van 08:00 t/m 17:00 geopend.

Wat is er nou zo heerlijk aan de Military? De sfeer, warmte en gezelligheid! En daar hoort natuurlijk ook dit weekend een bloemetje bij. Het assortiment staat er letterlijk bloeiend bij in de kleuren van het seizoen, dus laten we het gezellig maken!

Heerlijke seizoenen

Er is niets mooier dan de seizoenen!
Daarom verwerken wij momenteel veel uitbundige materialen zoals de hortensia en uitbundige grassen.

De herfst is misschien wel het mooiste seizoen wat bloemen betreft! Dit seizoen wordt gekenmerkt door uitbundigheid en overvloed. Vooral de vaste planten staan nu op hun hoogtepunt in bloei waardoor er een enorm pallet aan verschillende bloemen verkrijgbaar is. Daarnaast staat de herfst garant voor veel kleur met een bonte verzameling aan bessen en luchtige grassen waardoor het voor ons als bloembinders heerlijk combineren is.

Typische herfst matrialen zijn nog de vrolijke zonnebloemen zoals de Helianthus, kleurrijk en vrolijk! Zonnebloemen worden vaak gecombineerd met luchtige grassen en bessen als de Hypericum.

Nog zo’n herkenbare herfstbloeier is de Hortensia. Deze grote bolvormige bloem is uitermate geschikt om te gebruiken in boeketten, bloemstukken en ook in herfstkransen. De Hortensia, ook wel Hydrangea genoemd is ook erg geschikt om in te drogen.

Heel veel herfstbloemen

Ook zo’n zin in een gezellig najaar? Neem snel een kijkje in onze bloeiende winkel in Boekelo onder de rook van Enschede om heerlijk te genieten van dit bloeiende seizoen. In de winkel staan meer dan 150 verschillende soorten bloemen van het seizoen. Onze bloembinders maken graag een door jou uitgezocht boeket.

Bij bloemen van het seizoen horen ook geuren van het seizoen!

Omdat je met bloemen een beleving in huis haalt voert Fleuranthus ook een assortiment huisparfums om de beleving compleet te maken. Deze vindt je bij Fleuranthus in de winkel in Boekelo maar ook online.  Fleuranthus zusje Geur & Zeepshop heeft 12 verschillende merken huisparfums op voorraad.

Hierin vindt je geurkaarsen, huisparfums, en de meest bijzondere geuren van Internationale topmerken zoals WoodWick, Ashleigh & Burwood, PTMD en Apsley & Company. Het assortiment van Geur & Zeepshop by Fleuranthus vindt je hier online.

Duurzaam ondernemend met Green Florist

Naast enorm kleurrijk houden we bij Fleuranthus ook van groen, duurzaam goen!

Fleuranthus deelt met de Green Florist collega’s de ambitie om een toekomstbestendige standaard neer te zetten voor een verantwoorde bedrijfsvoering. Een wereld waarin veel waarde gehecht wordt aan een zo klein mogelijke footprint en een zo groot mogelijke sociale verantwoordelijkheid. Duurzaam ondernemen gaat over ondernemen op een manier die positief bijdraagt aan natuur, mens en milieu. Samen gaan we voor een zo groot mogelijke impact binnen onze geliefde bloemensector waarmee we bijdragen aan een groene leefomgeving.

Naast Green Florist voeren we ook een assortiment verse bloemen met Green Florist Product label. Duurzaam en verantwoord gekweekte bloemen. Je vindt de Green Florist boeketten in onze bloemenwinkel in Boekelo en online in de webshop.

Bloemen bezorgen

Even onze bloemenwinkel binnenwandelen en een boeket meenemen is natuurlijk het leukste. Maar als je niet in de gelegenheid bent zelf je bloemen uit te zoeken en er iemand blij mee te maken dan doen wij dat graag voor je. Wij bezorgen dadelijk met eigen bezorgdienst in de gehele regio rondom de steden Enschede, Hengelo, Haaksbergen en alle daarbij behorende dorpen. Bezorgen is ook mogelijk in Almelo, Oldenzaal en regio Twente. Dit dienen we vroegtijdig te weten voor een duurzame planning. Dus bloemen bezorgen in Enschede, boeket bezorgen in Boekelo? Wij zorgen er graag voor! Kijk hier voor het hele assortiment.

Bloemen Bezorgen in Boekelo

Deze dag bezorgen wij normaal. Wil je dus Bloemen bezorgen in Boekelo? We zorgen er graag voor. Ook worden de normale bezorgroute’s in Enschede, Hengelo en Haaksbergen normaal gereden.

© COPYRIGHT 2022 Fleuranthus Bloembinders v.o.f.